top of page

YACHTING

Griekenland, het land van zon en zee, biedt met zijn langste kustlijn van Europa, van meer dan 13.000 kilometer en bijna 6000 eilanden, de ideale bestemming voor vaarliefhebbers. De Griekse eilanden bieden een overvloed aan keuzes, variërend van trendy tot rustigere eilanden en elk met een uniek karakter. Voor ieder wat wils!

 

Dankzij de korte afstanden tussen de eilanden kunt u veel zien en doen, waardoor verveling geen kans krijgt. Uw privejacht brengt u iedere dag naar een andere bestemming terwijl u geniet van de vijfsterren service van uw professionele bemanning die ervoor zorgt dat alles tot in de details is geregeld. 

 

U kunt kiezen uit een brede selectie jachten die verschillen in grootte, leeftijd, kruissnelheid, brandstofverbruik, faciliteiten en ontwerp.

MOTORJACHT

MOTORZEILER

ZEILJACHT

Motorjacht
Motorzeiler
Zeiljacht
Selecteer eenvoudig het type jacht en geef ons het beschikbare budget door. Vervolgens gaan wij aan de slag om u te helpen de juiste keuze te maken en uw ideale vaarvakantie te organiseren.

Boekingsprocedure

Door uw vakantie op tijd voor te bereiden is de kans op prijsvoordelen en een bredere selectie aan beschikbare jachten groter.

Zodra het jacht, de data en de haven van vertrek en aankomst zijn overeengekomen, sturen wij u het charter contract, hetgeen de voorwaarden, verplichtingen en rechten van elke partij definieert.
 
Na goedkeuring en ondertekening van dit contract doet u een aanbetaling van 50% om uw boeking te bevestigen. De resterende 50%, plus de Advance Provisioning Allowance (APA), BTW-belastingen, eventuele bezorg/ retourkosten die verband houden met het in- en uitstappen op een andere locatie dan de thuishaven van het jacht, dient 30 dagen voor vertrek te worden betaald.

TIP: Lees ons artikel over Etiquette & Ethiek aan boord.

Impressies

bottom of page