top of page

VERONIQUE

Als VP Lifestyle Consultant, met vele jaren ervaring in de wereld van luxe jacht charters, ben ik, Veronique van den Hemel, degene die u zal adviseren en begeleiden bij het organiseren van uw ultieme luxe vaarvakantie in Griekenland.

 

Gewapend met een diploma in Business-Management belandde ik in 1990 in Griekenland waar ik al snel in de glamoureuze modewereld terecht kwam. Een paar jaar later heeft mijn liefde voor zeilen en de zee in combinatie met een flinke dosis gezond verstand mij in staat gesteld om deze passie om te zetten en mijn carriere in de “yachting” branche te beginnen.

 

Veronique van den Hemel
  • LinkedIn

In 2002 werd mij gevraagd het roer over te nemen van een bedrijf met meerdere commerciële luxe jachten en met mijn professionele aanpak heb ik de omzet binnen het eerste jaar met 45% weten te verhogen. Ook de jaren daarop heb ik financieel altijd weer positief kunnen afsluiten. De afgelopen 12 jaar ben ik werkzaam als PA (Persoonlijk Assistente) voor een Griekse ondernemer. Een zeer variërende baan waarin ik door mijn toewijding, betrouwbaarheid en uitstekende organisatievaardigheden steeds meer betrokken ben geraakt bij het beheer van de verschillende bedrijven en persoonlijke bezittingen van mijn werkgever.


Omdat ik sterk geloof in het belang van vrijwilligerswerk in onze samenleving, ben ik voorzitter en meerdere malen bestuurslid geweest van de Nederlandse Vereniging in Athene. Maar ook ik moet af en toe even genieten van mijn vrije tijd en ben dan te vinden in de sportschool of ga naar culturele evenementen. Tevens houd ik ontzettend van reizen en gezellig borrelen en tafelen met vrienden en familie onder het genot van een goed glas wijn.

 

Mijn levensmotto: 

"Neem het leven dag bij dag en wees dankbaar voor de kleine dingen"

bottom of page