top of page

PERUZE

Gedrenkt in een levendige mix van Nederlandse nuchterheid en Griekse passie, vormt mijn (Peruze Votsis) erfgoed de essentie van mijn levensstijl. Vanuit het betoverende Glyfada, langs de adembenemende Athens Riviera,  waar mijn achtergrond in marketing, incentives en design samensmelt met mijn passie voor het ontdekken van het ongewone en prachtige.

Mijn reis begon met een achtergrond in marketing, incentives en design, voornamelijk in de toeristische sector (denk aan cruises en hotels). Als ik ergens naartoe ga, transformeer ik onmiddellijk in een ontdekkingsreiziger op zoek naar het ongewone en het prachtige. Mijn levensmotto? "Always a Tourist" - want wie wil er nu niet altijd nieuwe avonturen beleven?

Peruze Votsis
  • LinkedIn
  • Instagram

Tijdens mijn omzwervingen ontdekte ik dat mensen steeds vaker mijn mening wilden horen over de beste plekken om te bezoeken en waar je moet zijn om te smullen van heerlijke maaltijden. Dus, als u ooit verdwaald bent in de wereld van keuzes, weet dan dat wij hier zijn om u de weg te wijzen. In deze ontdekkingsreis delen wij graag onze expertise en unieke perspectief, zodat uw reis een onvergetelijk avontuur wordt.

Mijn expertise in webdesign (www.peruze.gr), specifiek gericht op de Nederlandse, Belgische en Griekse markt, wordt gekruid met avonturen als Home Inspector voor Luxury Retreats in heel Griekenland. In deze perfecte balans tussen designpassie en ontdekkingsreizen blijf ik op de hoogte van de mooiste villa's en plekken.

Samen met de geweldige Veronique, expert in de yachting business, hebben we dit voorbestemde project tot leven gebracht. 

Welkom bij uw avontuur!

#ALWAYSATOURIST

bottom of page